Olemme järjestämässä valokuvanäyttelyä ”Tallennettu hetki” suomalaisten YK-/kriisinhallintaveteraanien itse ottamista kuvista, jotka kuvaavat heidän vapaa-aikaansa ja arkeaan toimialueilla.

Tarkoitus on kerätä valokuvia eri vuosikymmeniltä. Kuvat julkaistaan Taalintehtaan historiallisessa ruukkimiljöössä ravintola Portsiden ja ravintola Stall’s:n näyttelytilassa. Kuvien tulisi kertoa siitä työn arjesta ja vapaa-ajasta, mitä eri operaatioissa on koettu.

Kuvia kerätään sähköisesti osoitteeseen . Skannatut kuvat voi lähettää kyseiseen osoitteeseen. Kuvien mukana on oltava vähintään seuraavat tiedot: Kuvaajan nimi ja yhteystiedot, operaation nimi, tapahtuman paikka ja aika.

Mikäli kuvaan liittyy jokin tarina, sen voi liittää mukaan. Näyttelykuvat valitsee raati. Julkaistavat kuvat ovat sellaisia, että niitä voidaan esitellä julkisessa tilassa.

Henkilöiden nimiä ei julkaista näyttelyn yhteydessä. Kuvaajan nimi julkaistaan, jos kuvaaja itse niin haluaa. Julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota. Niille, joiden kuvat julkaistaan, ilmoitetaan siitä, että kuva julkaistaan näyttelyssä.

Näyttelyn viralliset avajaiset ja rotaatiovapaat bileet pidetään lauantaina 7.9.2019 Taalintehtaalla vietettävän September Open -festivaalin yhteydessä.

Lisätietoja: Jukka Siitonen, puh. 0400 436 477,  

 

kriha

rt3 19

Lehdessä lisäksi mm: 

  • Eikö suomalaisia enää ulkopolitiikka kiinnosta?
  • Rauhanturvaajaliitto kunnioittaa, muistaa ja palkitsee
  • Kentän uutiset sekä paljon muuta..

 

Seuraava lehti:
Numero 4/2019 ilmestyy 30.8 
( Aineisto viimeistään 26.7 )

 

Liity Rauhanturvaajaliiton 
jäseneksi: Saat lehden ja paljon muuta.

www.Autonvaraosat24.FI

Rauhanturvaaja 40 vuotta