Moni rauhanturvaaja on palvellessaan ollut huipputimmissä fyysisessä kunnossa. Muistatko vielä sen tunteen? Jos parantamisen varaa on, Rauhanturvaajaliiton yhteistyökumppani Fitness24seven tarjoaa Rauhanturvaajaliiton jäsenille mahdollisuutta treenata monipuolisesti silloin, kun sopii (salit auki 24/7); naisille omat treenitilat; käytössä 252 kuntosalia maailmanlaajuisesti kuudessa eri maassa. Yhteistyömme tavoitteena on, että parhaat treenit ovat ne, jotka tapahtuvat, eivät ne, joita vain suunnitellaan. Siksi salit ovat käytössä siellä, missä elät tai matkustat. Tarjoamme mahdollisuuden huolehtia hyvinvoinnistasi ja kunnon kehittämisestä harjoitellen yksin tai ryhmässä. Halutessasi saat runsaasti lisäpalveluja.

Rauhanturvaajaliiton jäsenille Fitness24seven vuosijäsenyys maksaa on 209 eura (17,42 euroa kuukaudessa). Käytössä ovat kaikki Fitness24seven kuntokeskukset maasta tai kaupungista riippumatta vuorokauden ympäri. Kuntosalipalveluiden lisäksi myös PLUS keskuksien tarjoamat ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat vuosimaksuun.

Kiinnostaako? Fitness24seven-jäsenyyden voi toistaiseksi saada seuraavasti: varmista Keijo Keskiseltä sähköpostilla , että liiton jäsenyys on voimassa. Tämän jälkeen saat lisätietoja, miten saat Fitness24seven edun käyttöösi. Lisätietoa palvelun tarjoajalta: https://fi.fitness24seven.com/fi/ 

Timo RyhänenTimo Ryhänen
Vertaistukikoordinaattori, Suomen Rauhanturvaajaliitto

040 721 9007

 

kriha

rt6 19

Lehdessä lisäksi mm: 

  • Lapset ja miina
  • Inferno - keidas Kyproksen vuorilla
  • Kentän uutiset sekä paljon muuta..

 

Seuraava lehti:
Numero 1/2020 ilmestyy 28.2 
( Aineisto viimeistään 24.1 )

 

Liity Rauhanturvaajaliiton 
jäseneksi: Saat lehden ja paljon muuta.

Rauhanturvaaja 40 vuotta