golf

Suomen Rauhanturvaajaliiton tämän vuoden golf-mestaruuksista pelattiin 3.7.2016 Himos Golfilla Jämsässä. Kilpailun järjestelyistä vastasi Fasse Tunturigolf Leviltä Timo Nikkisen johdolla. Paikallisen seuran puolesta apuna hääri Markus Lahtinen.

golf2_1Alkuperäisen suunnitelman mukaan kilpailu oli tarkoitus pelata Levi Golf & Country Clubilla. Ennakkoon ilmoittautuneiden määrä oli kuitenkin niin pieni, että kisa päätettiin järjestää Keski-Suomessa, missä on tunturikohteessa sijaitseva golfkeskus. Himos Golf on rakennettu hienosti laskettelukeskukseen ja väylillä on korkeuseroja ja erilaisia kaltevuuksia.

Kilpailuun ilmoittautui 23 golfaajaa, joista kolmella ei ollut rauhanturvaajataustaa. Kilpailu käytiin rehdissä fassehengessä ja hauskaa oli kaikilla osallistujilla.

Suomen Rauhanturvaajaliiton golfkilpailun mahdollistivat Fazer Makeiset/Aimo Arvola, Kuplika-kuksat ja Laatupalkinto Tampereelta. Laatupalkinto on faitteriveljen omistaja liike. Sieltä saa myös liiton logon palkintoihin kaiverretuna.

Kilpailussa kisattiin seuraavissa sarjoissa: lyöntipeli miehet, pistebogey miehet, naiset, avec, pisin draivi ja lähimmäs lippua.

 

Teksti ja kuvat: Timo Nikkinen

 

Tulokset:

Lyöntipeli: 1) Karri Avomäki 88, 2) Jari Komsi 88 (takaysi ratkaisi voittajan), 3) Petri Enqvist 90.

Pistebogey: 1) Timo Karhu 42, 2) Petri Välimaa 37, 3) Timo Nikkinen 20.

Naiset: 1) Päivi Latvala 25, 2) Auli Myyrinmaa 25 (Päivin parempi hcp ratkaisi voittajan).

Avec: 1) Anna-Maija Lampela 36.

Pisin draivi: Päivi Latvala.

Lähimmäs lippua: 1) Erkki Andersson  2,25 m.

 

 

konsertti