”Kiitos yhteistyöstä rauhanturvaajat”

Kiljunen ja Heikkinen

Sotaveteraaniliiton puheenjohtaja Erkki Heikkinen (oik.) ja Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Paavo Kiljunen saatiin yhteiskuvaan Pasilan veteraanitalossa, missä molemmilla liitoilla on toimisto.

Suomen Sotaveteraaniliiton puheenjohtaja, tehtävää kesäkuusta 2016 lähtien hoitanut lehdistöneuvos Erkki Heikkinen, 68, aloittaa haastattelun kiitoksella. Heikkinen haluaa kiittää Rauhanturvaaja-lehden välityksellä kaikkia suomalaisia rauhanturvaajia sotiemme veteraanien hyväksi vuosien varrella tehdystä työstä.

- Kiitos yhteistyöstä rauhanturvaajat. Yhteistyömme on ollut varsinkin paikallistasolla hyvinkin tiivistä. Jos tekijöitä on tarvittu, niin niitä on myös löytynyt eli arjessa yhteistyö on toiminut esimerkillisellä tavalla. Kun jotain on sovittu, se on myös tapahtunut. Rauhanturvaajat ovat tottuneet tekemään töitä ja ottamaan vastuuta, Heikkinen tiivistää.

- Liitot tekevät yhteistyötä myös Tammenlehvän perinneliitossa. Sitä kautta aukeaa jatkossa varmasti vielä enemmänkin yhteistyömahdollisuuksia, veikkaa Heikkinen.

 

Teksti ja Kuva: Asko Tanhuanpää